09:02 09.10.2018

Горять склади боєприпасів в Чернігівській області, введено обмежувальні заходи

3 хв читати
Горять склади боєприпасів в Чернігівській області, введено обмежувальні заходи

Генеральний штаб України повідомив, що в зв'язку з вибухом на 6-му арсеналі в Ічні (Чернігівська обл.) на всій території області введено обмежувальні заходи.

Як повідомили в Генштабі, інформація про вибухи надійшла о 3.30 вівторка від начальника арсеналу.

"Поблизу населеного пункту Ічня Чернігівської області стався вибух на технічній території. Масштаб уточнюється. Оперативно повідомлені всі відповідні служби і органи місцевої влади. Здійснюється евакуація людей. Розгорнуто штаб ліквідації надзвичайної події", - інформують у відомстві.

Як зазначається, на місці події працює оперативна група на чолі з начальником Генерального штабу.

"Проводяться відповідні обмежувальні заходи на всій території Чернігівської області та вздовж державного кордону", - зазначили у відомстві.

Як повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий, інформації про потерпілих після вибуху поки немає.

"Розгорнуто оперативний штаб. Підрозділи ДСНС і Національної гвардії продовжують роботу з евакуації населення ... Інформації про постраждалих немає", - повідомляє прес-служба з посиланням на С.Ярового, додаючи, що вже евакуйовано близько 10 тис. осіб. В евакуації брали участь 220 людей. особового складу та 60 од. техніки ДСНС, в тому числі 21 піротехнічний розрахунок загальною чисельністю 105 осіб і 39 одиниць техніки, посилені наряди Національної поліції Києва і Київської області (150 чол.) і Національної гвардії - 100 осіб з підготовленими бронегрупами для патрулювання місця події.

Прес-служба "Укравтодору" повідомила про заборону руху декількома дорогами державного значення в зв'язку з вибухами на складах боєприпасів.

Як зазначається, заборонено рух на дорозі Р-68 Талалаївка-Ічня-Тростянець-Сокиринці - / Н-07 / від Талалаївки в бік Ічні та від Парафіївки в сторону Ічні.

Закрита дорога Т-25-27 Новий Биків - Ічня від перехрестя з дорогою Р-67 Чернігів-Ніжин-Прилуки-Пирятин в сторону Хаєнків-Монастирища-Ічні.

Крім того, закрито рух на дорозі Т-25-24 Бурштин-Ічня-Прилуки з боку Плисок в сторону Ічні та з боку дороги Н-07 до Ічні.

Станом на 6:30 проїзд вільний на дорогах М-02 Кіпті-Глухів-Бачівськ, Р-67 Чернігів-Ніжин-Прилуки-Пирятин, Н-07 Київ-Суми-Юнаківка в обох напрямках.

"З 4:22 закрито повітряний простір в радіусі 20 км. Рух залізничного та автомобільного транспорту припинено", - повідомила прес-служба ДСНС.

Президент України Петро Порошенко викликав силовиків для доповіді в зв'язку з вибухами в Чернігівській області, повідомив його прес-секретар Святослав Цеголко.

"Президент викликав силовиків для доповіді в зв'язку з ситуацією, що склалася поблизу Ічні в Чернігівській області. Уряду доручено надати всю необхідну допомогу людям", - написав С.Цеголко на своїй сторінці в соцмережі "Фейсбук" у вівторок вранці.

До місця надзвичайної події, де сталися вибухи на військових складах в Чернігівській області, відбув прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

"Надзвичайна подія на Чернігівщині. На місці працює оперативний штаб. Вилітаю туди", - повідомив він у мікроблозі "Твіттер".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Лише 3% випущених РФ із початку року по Україні ракет, безпілотників і керованих бомб уразили військові цілі - Умєров

Окупанти завдали авіаудару по Миколаївці Донецької області, загинула місцева жителька - МВС

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА