09:04 09.10.2018

Жертв і травмованих від вибухів на арсеналі боєприпасів у Чернігівській області немає

1 хв читати
Жертв і травмованих від вибухів на арсеналі боєприпасів у Чернігівській області немає

У Міністерстві оборони України повідомили, що постраждалих серед військовослужбовців, працівників Збройних сил України та цивільного населення внаслідок вибухів на шостому арсеналі боєприпасів у Чернігівській області немає.

"Жертв, поранених, травмованих і загиблих серед військовослужбовців, працівників Збройних сил України та місцевого населення немає, матеріальні збитки уточнюються", - йдеться в повідомленні Міністерства оборони.

У свою чергу тимчасовий виконувач обов'язків керівника Нацполіції В'ячеслав Аброськін під час координаційної наради на базі відомчого Ситуаційного центру повідомив, що станом на 8.30 ранку вівторка інформація про постраждалих унаслідок вибухів в Ічні до поліції не надходила.

Прес-служба Національної поліції України повідомляє, що керівники відомства обговорили організацію роботи, розстановку сил і засобів, надання допомоги й евакуацію місцевого населення Ічні та навколишніх населених пунктів.

Як повідомлялося, в районі Ічні Чернігівської області стався вибух боєприпасів на технічній території. Масштаб уточнюється. Оперативно поінформовано всі відповідні служби й органи місцевої влади. Здійснюється евакуація людей. Розгорнуто штаб ліквідації надзвичайної події.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА