20:54 09.10.2018

Жертви сексуальних домагань в Європарламенті створили власний блог

1 хв читати
Жертви сексуальних домагань в Європарламенті створили власний блог

Працюючі в Європейському парламенті чоловіки і жінки, які зазнали сексуальних домагань і зловживань в Європарламенті, запустили у вівторок блог MeTooEP, щоб анонімно повідомляти про факти подібних зловживань.

У перших публікаціях жертви домагань розповіли, як під час роботи, в умовах офіційних місій виявлялися жертвами різноманітних домагань.

У жовтні 2017 року Європарламент переважною більшістю голосів прийняв резолюцію на користь нульової терпимості до домагань і зловживань сексуального характеру. Депутати пропонували, крім іншого, заходи зі стимуляції подачі офіційних скарг від постраждалих, а також виступали за створення комітету з незалежних експертів для вивчення ситуації з домаганнями в Європарламенті.

Однак ініціатори блогу скаржаться, що з часу прийняття цієї резолюції ситуація мало змінилася, і висловлюються за конкретну реалізацію парламентського документа.

Європейські ЗМІ у вівторок широко поширили новину щодо блога, і один коментатор іронічно констатував, що "можливо, це загальна хвороба парламентів світу через занадто гарне харчування і малого числа реальних турбот".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кравченко закликав мешканців Київщини до дотримання комендантської години у Великодні свята та правил поведінки під час повітряної тривоги

У Кропивницькому районі пошкоджено 20 приватних будинків унаслідок ракетного удару в п'ятницю - ОВА

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві локалізовано на 2 тис. кв м, гасіння окремих осередків горіння триває - ДСНС

На Волині знайдено ще одну історичну пам'ятку часів Київської Русі - Офіс генпрокурора

Середньодобова кількість втрат армії РФ в Україні в травні-червні, ймовірно, зросте разом із відновленням наступальних операцій - британська розвідка

Атаковано енергетичну інфраструктуру Дніпропетровської області - Міненерго

Залізничникам продовжили бронювання від мобілізації терміном на один місяць

Через пошкодження ділянки водогону залишилися без води Покровськ і Мирноград Донецької області - ОВА

Кличко: Київ став побратимом зі ще одним європейським містом - Загребом

У Бериславі російські війська обстріляли з дронів вантажівку з доставки питної води

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА