21:51 09.10.2018

Порошенко підписав закон про забезпечення людей з інвалідністю з числа переселенців соцжитлом

1 хв читати
Порошенко підписав закон про забезпечення людей з інвалідністю з числа переселенців соцжитлом

Президент Петро Порошенко підписав закон "Про внесення змін до закону України "Про житловий фонд соціального призначення" про умови забезпечення соціальним житлом внутрішньо переміщених осіб, йдеться в повідомленні прес-служби адміністрації президента України.

Документ сприятиме забезпеченню реалізації права взяття на соціальний квартирний облік осіб з інвалідністю з числа внутрішньо переміщених осіб.

"Закон розширює перелік категорій осіб, що користуються правом взяття на соціальний квартирний облік, у тому числі таке право надається особам з інвалідністю з числа внутрішньо переміщених осіб, які не мають житла для проживання на підконтрольній українській владі території" - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, Верховна Рада України надала право внутрішньо переміщеним особам з інвалідністю, які не мають житла для проживання на підконтрольній українській владі території, вставати на соціальний квартирний облік, підтримавши законопроект (№7304) 18 вересня 2018 року.

"Зазначеними змінами передбачається розширення переліку категорій осіб, які користуються правом взяття на соціальний квартирний облік, зокрема, надання такого права особам з інвалідністю з числа внутрішньо переміщених осіб, які не мають житла для проживання на підконтрольній українській владі території", - йдеться в пояснювальній записці до документа.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА