08:07 10.10.2018

На артскладах поблизу Ічні тривають вибухи з різною інтенсивністю, що не дозволяє приступити до ліквідації НП

2 хв читати
На артскладах поблизу Ічні тривають вибухи з різною інтенсивністю, що не дозволяє приступити до ліквідації НП

У районі 6-го арсеналу Міноборони біля смт Дружба (Ічнянський р-н, Чернігівська обл.), на складах якого виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів, зосереджені сили загальною чисельністю тисяча людей і 212 од. техніки, а Держслужба з НС створила резерв і привела в готовність пожежні поїзди і авіацію, однак з огляду на триваючі вибухи рятувальники поки не можуть приступити до ліквідації НП.

"З метою проведення першочергових рятувальних та інших невідкладних робіт у зоні надзвичайної ситуації в найкоротші терміни було зосереджено сили і засоби загальною чисельністю понад тисячу осіб і 212 од. техніки, у тому числі від: ДСНС - 257 осіб і 74 од. техніки" - йдеться в повідомленні прес-служби ДСНС на 7.00 ранку середи.

Також в ДСНС поінформували, що на випадок ускладнення оперативної обстановки створили резерв чисельністю 109 осіб і 23 од. пожежної техніки. Крім цього, приведені в готовність два пожежних літаки, медичні літак і вертоліт і в резерві на залізничних станціях Прилуки, Конотоп, Ніжин, Київ-пасажирський, Дарниця, Полтава і Кагамлицька знаходяться 7 пожежних поїздів.

Нині на території військового складу спостерігаються вибухи з різною інтенсивністю. Після зменшення інтенсивності вибухів сили і засоби ДСНС приступлять до виконання заходів з ліквідації надзвичайної ситуації"- підкреслили в Держслужбі України з НС.

"На місці події працює штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Наразі інформації про загиблих і постраждалих в результаті надзвичайної ситуації на території військового складу не надходило" - підсумували в ДСНС.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Госпсуд закрив справу за позовом компанії Коломойського й Боголюбова про законність націоналізації ПриватБанку

Унаслідок ворожих обстрілів у Нікопольському районі постраждали 4 людини - голова Дніпропетровської ОВА

Зеленський обговорив з президентом Фінляндії оборонну співпрацю та будівництво укриттів

Посли ЄС 8 травня розглянуть План для України, необхідний для Ukraine Facility

Зеленський обговорив з прем'єром Іспанії продовження військової допомоги

Прем'єр Бельгії підтвердив участь у Саміті миру - Зеленський

Президенти Латвії та Фінляндії, прем'єр Іспанії візьмуть участь у Саміті миру в Швейцарії

На Одещині збито дві російські авіаракети - ПК "Південь"

На Одещині знищено морську міну - ВМС ЗСУ

Заступник глави МЗС України поінформував гендиректора ОЗХЗ про системні порушення РФ Конвенції про заборону хімічної зброї

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА