10:04 10.10.2018

До квартири помічника нардепа Ігоря Луценка кинули вибуховий пристрій

1 хв читати
До квартири помічника нардепа Ігоря Луценка кинули вибуховий пристрій

До квартири помічника на громадських засадах народного депутата Ігоря Луценка (фракція "Батьківщна" Сергія Мазура вночі в середу невідомі кинули вибуховий пристрій. Постраждав батько С.Мазура, повідомляє нардеп І.Луценко.

"До квартири мого помічника на громадських засадах Сергія Мазура з організації "Січ" було кинуто вибуховий пристрій. Постраждав батько Сергія. У лікарні наразі, втратив чимало крові, поранено ноги. Винесло скло вікна. Попередньо, граната або вибуховий пакет", - написав нардеп на своїй сторінці у Facebook.

Він назвав найбільш вірогідною версією - "громадську активність" С.Мазура, зокрема щодо притягнення до відповідальності "одного з керівників тітушок під час Майдану" Юрія Крисіна.

Уранці в середу прес-служба поліції Київської області повідомила, що "сьогодні вночі у місті Борисполі у вікно квартири на другому поверсі невідомі кинули вибуховий пристрій. 61-річний господар житла перебуває в лікарні. На момент вибуху в квартирі перебували ще двоє членів сім'ї - дружина та син".

"Відомо, що зловмисники для здійснення свого задуму підставили драбину до дому. Речові докази з місця події вилучено. Поліція кваліфікувала подію як замах на вбивство. Тривають оперативно-розшукові заходи", - повідомляє поліція.

Як відомо, С.Мазур є координатором націоналістичної організації "С14".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА