19:42 10.10.2018

У Харкові на виході зі спортклубу поранено бізнесмена, в місті введено план "Сирена"

1 хв читати
У Харкові на виході зі спортклубу поранено бізнесмена, в місті введено план "Сирена"

У Харкові в середу ввечері на виході зі спортивного клубу Yod невідомі відкрили вогонь з автоматичної зброї по бізнесмену, постраждалого з пораненням доправили до лікарні, в місті введено оперативний план "Сирена", повідомив начальник ГУ Нацполіції в області Олег Бех.

"Він виходив із клубу, отримав вогнепальне поранення, за попередньою інформацією, з автоматичної зброї. Зараз він у четвертій лікарні (лікарні швидкої та невідкладної допомоги - ІФ), його оперують. У місті введено план "Сирена", - сказав О.Бех кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна".

Як повідомило кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" джерело в правоохоронних органах, поранений - гендиректор юридичної компанії "Легіон" Владислав Безрукий.

Відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області інформує, що повідомлення про стрільбу надійшло о 18:30. На місце події виїхало керівництво главку, керівники Шевченківського відділу поліції та слідчо-оперативна група.

"Попередньо встановлено, що чоловік вийшов зі спортивного клубу та почув постріли. Одна куля потрапила у припарковану машину. Ніхто з громадян в автомобілі не постраждав. Ще одна куля поранила чоловіка. У відповідь охорона постраждалого початку стрільбу вгору зі зброї гумовими кулями", - йдеться в повідомленні.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група. Усі обставини та особу постраждалого встановлюють.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА