19:57 10.10.2018

Суд у справі держзради Януковича зупинив виступ у дебатах адвоката Горошинського, 12 жовтня свій виступ може завершити адвокат Байдик

1 хв читати
Суд у справі держзради Януковича зупинив виступ у дебатах адвоката Горошинського, 12 жовтня свій виступ може завершити адвокат Байдик

Оболонський районний суд Києва припинив заслуховувати виступ у дебатах у справі про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича його адвоката Олександра Горошинського.

У середу захисник виступав у суді з перервами з 10:00. До цього він оголошував свою промову 5 і 8 жовтня. Ці три дати були заздалегідь визначені судом.

Головуючий суддя Владислав Дев'ятко в кінці робочого дня середи вказав, що суд зупиняє виступ О.Горошинського, виходячи з необхідності дотримання розумних термінів розгляду справи.

Він зазначив, що адвокат багато часу приділив питанням, які не стосуються даного кримінального провадження. Водночас суддя вказав, що виступ О.Горошинського в інших моментах був дуже змістовним, і при бажанні весь текст підготовленої ним промови захисник В.Януковича може надати суду в письмовому вигляді.

Суд продовжить засідання 12 жовтня. В цей день свій виступ може закінчити інший адвокат екс-президента за договором Олександр Байдик. Він раніше виступав в суді 13, 14, 17 і 18 вересня, потім після оголошеної судом перерви продовжив виступати в дебатах 1, 2 і 3 жовтня, але 4 жовтня не прибув до суду за станом здоров'я.

Також 12 жовтня, за рішенням суду, з останнім словом може виступити екс-президент В.Янукович в режимі відеоконференції, але без залучення компетентних органів Російської Федерації в рамках процедури міжнародно-правової допомоги, як наполягали його адвокати.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"УЗ" стала об'єктом масових атак росіян: у Донецькій області загинуло троє залізничників

Кількість постраждалих унаслідок ворожого удару по Балаклії зросла до 10

До Ради надійшла заява Сольського про відставку з посади міністра агрополітики - Стефанчук

Окупанти завдали удару по вокзалу Балаклії, постраждали 7 мирних жителів - ОВА

Зеленський про закриття неба над Україною західними партнерами: Питання не "чому", а "коли"

Кількість загиблих унаслідок ворожого удару по селищу Удачному на Донеччині зросла до 3, поранені 4 - ОВА

Волонтери ТЧХУ працюють у штабі з ліквідації наслідків ракетного удару РФ у Смілі

"Сталевий фронт" Ахметова побудував понад 80 км фортифікацій на Донеччині та Запоріжжі

Президент на Ставці заслухав доповіді щодо захисту інфраструктури та посилення виробництва зброї

Зеленський відповів республіканцям - противникам надання допомоги Україні: Гроші йдуть насамперед в оборонний сектор США

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА