07:41 11.10.2018

У Львові викрито мережу порностудій

2 хв читати
У Львові викрито мережу порностудій

У Львові правоохоронці припинили діяльність мережі порностудій, в яких знімалися студенти, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

"У Львові правоохоронці припинили діяльність мережі порностудій. Троє її організаторів затримані. Їм загрожує до семи років позбавлення волі", - йдеться в повідомленні на сайті львівських правоохоронців у середу.

Правоохоронці встановили особи зловмисників, причетних до організації злочинного бізнесу. Ними виявилися четверо місцевих жителів віком від 22 до 24 років. Під час обшуків, які проводилися одночасно за шести адресами, було вилучено комп'ютерну техніку, веб-камери, мобільні телефони, еротичні гардероби, готівкові кошти і банківські картки.

Між організаторами мережі були чітко розподілені функції. Один з них займався організаційними, господарськими та фінансовими питаннями, адмініструванням діяльності студій. Другий - підбирав персонал, консультував дівчат, вів бухгалтерський облік. Ще двоє стежили за справністю обладнання, підшукували кадри в соціальних мережах, вчили розміщувати відеоматеріали на спеціальних сайтах в Інтернеті.

Відзначається, що в двох "офісах" правоохоронці виявили шістьох дівчат, студенток місцевих вишів, які в якості веб-моделей безпосередньо займалися розповсюдженням продукції порнографічного характеру.

Троє організаторів затримані в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про обрання для них запобіжного заходу. Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.301 КК України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів). Затриманим загрожує позбавлення волі терміном від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю терміном до трьох років.

Досудове розслідування триває.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Новус Україна" запустив власний "зелений" розподільчий центр у Києві

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

По інфраструктурному об'єкту Сум завдано удару КАБ, наслідки атаки уточнюють - ОВА

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА