14:49 12.10.2018

У центрі Харкова горіли п’ять припаркованих машин

1 хв читати

У Харкові в ніч на п'ятницю біля 17-поверхового житлового будинку на вул. Римарська, 25 горіли п’ять автомобілів, припаркованих поруч із будівлею.

Як повідомляє в п'ятницю прес-служба ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій у Харківській області, інформація про спалах надійшла на номер "101" о 3:21. На місце відразу виїхали три відділення служби порятунку на автоцистернах (15 рятувальників).

"На момент прибуття рятувальників чотири автомобілі (Mersedes ML-350, Audi A-3, Volkswagen Touareg і Chevrolet Lacetti) були повністю охоплені полум'ям. Крім того, було частково пошкоджено автомобіль Daewoo Lanos, а також двоє дверей на першому поверсі та вікно й обшивку балкона на другому поверсі житлового будинку. Площа пожежі становила близько 20 кв. м.", - йдеться в повідомленні.

Пожежу було ліквідовано о 05:05.

Причина виникнення пожежі та сума завданих збитків встановлюється.

Як повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області, інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА