13:26 14.10.2018

Інтенсивність вибухів на арсеналі під Ічнею за добу зменшилася, нових осередків тління немає – Міноборони

1 хв читати
Інтенсивність вибухів на арсеналі під Ічнею за добу зменшилася, нових осередків тління немає – Міноборони

У Міністерстві оборони України повідомляють про зниження інтенсивності вибухів на території 6-го арсеналу Міністерства оборони поблизу в Ічнянському районі Чернігівської області в ніч на неділю порівняно з попередньою ніччю.

"Станом на 12.00 на території 6-го арсеналу тривають заходи з ліквідації осередків тління. Наразі нових осередків не виявлено. Загалом інтенсивність вибухів цієї ночі порівняно з аналогічним періодом попередньої доби зменшилася. На технічній території спостерігаються поодинокі вибухи з низькою періодичністю", – повідомляється на сайті оборонного відомства.

Наразі на території арсеналу працює аеророзвідка, пожежні танки, пожежний поїзд, інженерна та спеціальна техніка ЗСУ та спецтехніка ДСНС; авіація ДСНС скидає воду на осередки тління. 15 груп розмінування ЗСУ продовжують працювати на технічній території арсеналу, за межами арсеналу діють піротехнічні групи ДСНС.

Триває відновлення інфраструктури арсеналу, зокрема казармено-житлового фонду силами квартирно-експлуатаційних підрозділів ЗСУ.

"Силами Військової служби правопорядку Збройних сил України, Національної гвардії та Національної поліції організована охорона периметру навколо арсеналу, здійснюється підтримання правопорядку в населених пунктах поблизу арсеналу", – йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА