19:45 14.10.2018

Порошенко: В Україні є більшість умов для проведення "Ігор нескорених" у 2019 році, за це просто треба поборотися

2 хв читати
Порошенко: В Україні є більшість умов для проведення "Ігор нескорених" у 2019 році, за це просто треба поборотися

Президент України Петро Порошенко заявляє про можливість проведення в Україні в 2019 році наступних після Австралії спортивних змагань "Ігри нескорених", повідомляється на офіційному сайті глави держави.

"У нас є для цього абсолютна більшість умов. Рівень вашого виступу дає нам серйозні амбіції для заявки. Упевнений в тому, що це буде абсолютно реально. За це просто треба поборотися", - сказав П.Порошенко в неділю під час зустрічі з членами Національної збірної ветеранів, які готуються до участі в змаганнях "Ігри нескорених", які відбудуться в Сіднеї (Австралія) 20-27 жовтня цього року.

Під час обговорення зі спортсменами можливості проведення в Києві найближчих після Австралії змагань глава держави зазначив, що говорив із засновником змагань британським принцом Гаррі, що "після Сіднея в найближчі роки "Ігри нескорених" будуть у Києві".

Президент ознайомився з умовами підготовки спортсменів з пауерліфтингу в Спортивному ігровому комплексі Міністерства оборони України та поспілкувався з ветеранами.

"Ігри нескорених" - міжнародні спортивні змагання для військовослужбовців та ветеранів з обмеженими фізичними можливостями, отриманими під час виконання службових обов'язків. У змаганнях беруть участь представники країн-членів НАТО, а також стратегічні партнери Альянсу. Вперше "Ігри нескорених", засновані британським принцом Гаррі, відбулись у 2014 році в Лондоні.

Цього року в змаганнях в Сіднеї братимуть участь команди 18 країн: Афганістан, Австралія, Канада, Данія, Естонія, Франція, Грузія, Німеччина, Ірак, Італія, Йорданія, Нідерланди, Нова Зеландія, Польща, Румунія, Україна, Велика Британія, США.

У минулому 2017 році Україна вперше брала участь в "Іграх нескорених" у Канаді. Тоді в Іграх змагалися 550 військовослужбовців і ветеранів. Українські спортсмени здобули 8 золотих, 3 срібних і 3 бронзових нагороди.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА