07:45 15.10.2018

За минулу добу бойовики 23 рази відкривали вогонь по позиціях ЗС України, троє військовослужбовців отримали поранення

1 хв читати
За минулу добу бойовики 23 рази відкривали вогонь по позиціях ЗС України, троє військовослужбовців отримали поранення

За минулу добу бойовики 23 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, троє військовослужбовців отримали поранення, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил (ООС).

"Російські окупанти 23 рази відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому ворог 4 рази застосовував озброєння, заборонене мінськими домовленостями ... Під час бойових дій троє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення", - йдеться у зведенні на сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук в понеділок вранці .

За минулу добу бойовики обстрілювали позиції Об'єднаних сил поблизу населених пунктів Кримське, Золоте, Катеринівка, Луганське, Новолуганське, Авдіївка, Піски, Мар'їнка, Новотроїцьке, Богданівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединський і Широкине.

Як зазначається, незаконні збройні формування вели прицільний вогонь поблизу Луганського, Новолуганського, Гнутового і Водяного з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

За даними української розвідки за минулу добу двоє бойовиків знищені і четверо поранені.

"З початку доби ворог тричі обстріляв позиції Об'єднаних сил у населених пунктів Авдіївка, Лебединський і Широкине з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Важке озброєння не застосовувалося. Один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення", - додали в прес-центрі штабу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА