08:07 15.10.2018

У медустановах Ічні знаходиться 91 людина

1 хв читати
У медустановах Ічні знаходиться 91 людина

У медичних установах в Ічні (Чернігівська обл.) знаходиться 91 людина, зокрема одна дитина, серед евакуйованих унаслідок пожежі і детонації боєприпасів, повідомила прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"Піротехнічними підрозділами відпрацьовано 7 заявок, (з початку залучення - 238). З початку залучення перевірено і очищено від вибухонебезпечних предметів 21 населений пункт (с.Заудайка, с.Мала Дівиця, с.Обичів, с.Бурімка, с.Безбородьки, с.Шиловичі, с.Монастирище, с.Ольхова, Коломійцев, с.Полова, с.Колісники, с. Лісові Сорочинці, с.Стрельники, с.Левки, с.Городня, с.Тарасівка. с.Гмирянка, с. Коршаки. м.Ічня, с.Лучківка, с.Красне)", - сказано в повідомленні.

Рятувальники продовжують проводити комісійні обстеження житлових будинків, споруд, об'єктів соціальної сфери та життєзабезпечення, вже обстежено 3529 об'єктів з 9713 (36,3%).

Відзначається, що об'єкти життєзабезпечення (електропостачання, стаціонарний телефонний зв'язок водопостачання та водовідведення) Ічнянського району працюють у штатному режимі.

"Залишаються відключеними від газопостачання 3 тис. 737 абонентів в 8 населених пунктах (Ічня, с.Гмирянка, с.Іржавець, с.Гужівка, с.Рожновка, с.Крупичполе, с.Бурімка, с.Максимівка). Проводяться роботи з підключення цих населених пунктів, для чого залучено 73 людини і 13 одиниць техніки структурних підрозділів ПАТ "Чернігівгаз", - йдеться в повідомленні.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА