13:43 17.10.2018

ПС ЗСУ скасували заходи за участю ЗМІ в рамках навчань "Чисте небо-2018" 18-19 жовтня

1 хв читати
ПС ЗСУ скасували заходи за участю ЗМІ в рамках навчань "Чисте небо-2018" 18-19 жовтня

Командування Повітряних сил Збройних сил України не проводитиме заходів за участю ЗМІ, запланованих на 18-19 жовтня в рамках багатонаціональних навчань "Чисте небо - 2018".

"У зв'язку з катастрофою, яка сталася з винищувачем Су-27УБ Повітряних сил Збройних сил України, заходи, які були заплановані 18-19 жовтня на аеродромах Старокостянтинів і Гавришівка за участю представників засобів масової інформації під час багатонаціональних навчань "Чисте небо - 2018", не проводитимуться", - повідомляє прес-центр ПС ЗСУ на своїй сторінці у Facebook у середу.

Як повідомлялося, увечері 16 жовтня під час міжнародних навчань "Чисте небо-2018" на території Вінницької області розбився винищувач Су-27УБ, що належав 831 бригаді тактичної авіації з Миргорода (Полтавська обл.). Загинули двоє пілотів: начальник авіації повітряного командування "Схід" Повітряних сил Збройних сил України полковник Іван Петренко і військовослужбовець Повітряних сил Національної гвардії США.

Військова прокуратура Вінницького гарнізону внесла до ЄРДР відомості за ст. 416 Кримінального кодексу України ( "Порушення правил польотів або підготовки до них").

У рамках розслідування катастрофи винищувача Су-27УБ на аеродромах у Миргороді (Полтавська обл.) та Старокостянтинові (Хмельницька обл.) вилучено льотну документацію та документи на літак, допитують свідків обставин вильоту повітряного судна.

Місце падіння винищувача перебуває під охороною.

Спільне керівництво навчань "Чисте небо-2018" прийняло рішення про продовження виконання польотних завдань.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА