18:25 17.10.2018

Боєць ЗСУ легко поранений унаслідок 9 обстрілів бойовиків у середу вдень

1 хв читати
Боєць ЗСУ легко поранений унаслідок 9 обстрілів бойовиків у середу вдень

Протягом дня середи, з 7:00 до 18:00, бойовики дев’ять разів порушили режим припинення вогню, зокрема шість разів - із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил (ООС).

"Під час ведення бойових дій один військовослужбовець Об'єднаних сил дістав легке поранення. У разі загрози життю і здоров'ю особового складу командири приймали рішення на відкриття вогню", - йдеться у зведенні станом на 18:00 середи, оприлюдненому на сторінці прес-центру штабу в соцмережі Facebook.

Бойовики протягом дня вели прицільний вогонь із мінометів 120-го і 82-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій об'єднаних сил у районі населених пунктів Авдіївка, Гнутове, Талаківка, Лебединське і Широкине", - йдеться у зведенні.

Із мінометів калібру 120 мм бойовики обстріляли позиції ЗСУ біля Талаківки, а з мінометів 82-го калібру вели вогонь по опорних пунктах наших військ у районі населених пунктів Гнутове, Лебединське і Широкине.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА