20:53 17.10.2018

Десять постраждалих у Керчі перебувають у важкому стані, їхні особи поки що не встановлено

2 хв читати
Десять постраждалих у Керчі перебувають у важкому стані, їхні особи поки що не встановлено

Десять постраждалих унаслідок надзвичайної події в Керчі перебувають у важкому стані, їхні особи наразі не встановлено, повідомив представник оперативного штабу на місці трагедії в Керчі.

Виходячи з даних, які озвучив представник оперативного штабу зібраним на місці трагедії, в списках постраждалих значаться 40 людей, чиї особи встановлено, і ще десять осіб, які перебувають у важкому стані, тому немає можливості дізнатися інформацію про них.

"Є десять осіб, які перебувають у важкому стані, встановити (їхні особи - ІФ) поки що не можуть", - сказав представник оперативного штабу на зустрічі з родичами і жителями.

Тіла загиблих починають вивозити з коледжу Керчі, повідомили "Інтерфаксу" в єдиній чергово-диспетчерській службі (ЄЧДС) міста.

"Загиблих починають вивозити з будівлі, їх доправлять у міський морг на вулиці Желябова. Там здійснюватимуть й упізнання", - сказав представник служби.

Співрозмовник агентства також пояснив, що оточення з будівлі коледжу знімати поки що не планують, і зазначив, що незабаром там розпочнеться засідання республіканської комісії з НС.

У середу в Керченському політехнічному коледжі сталися вибух і стрілянина. В результаті, за останніми даними, загинули 19 людей. Спочатку було відкрито кримінальну справу за статтею "теракт", проте пізніше з'ясувалося, що вибух і стрільбу в коледжі влаштував один з його учнів - Владислав Росляков, який потім наклав на себе руки. Справу перекваліфікували на статтю "вбивство".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА