08:31 18.10.2018

Київські правоохоронці затримали чоловіка, який підробляв документи

2 хв читати
Київські правоохоронці затримали чоловіка, який підробляв документи

Правоохоронці Оболонського управління поліції здійснили санкціонований обшук у квартирі киянина, де було вилучено документи і відтиски печаток, гранату, пістолет, а також наркотичні речовини, повідомила прес-служба Національної поліції Києва.

"Слідчо-оперативна група виявила понад 30 паспортів різних держав, близько 500 посвідчень із написами "Преса", 23 посвідчення водіїв іншої країни, а також відтиски для печаток, запал до гранати, пакет із речовиною білого кольору та згорток із рослиною зеленого кольору", - розповіли в поліції.

Зазначено, що поліцейські також здійснили обшук і в гаражі зловмисника. В результаті там вилучили корпус гранати Ф-1, предмет, схожий на пістолет, і сухі кущі, схожі на конопель.

За цим фактом слідчі відділу Оболонського управління поліції порушили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч. 1 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів і бланків, їх збут, використання підроблених документів) і ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

"Правоохоронці звернулися із клопотанням щодо накладення арешту на вилучене майно. Призначено експертні дослідження наркотичних речовин, зброї, боєприпасів та документів, щоб встановити їх підробку. Після проведених експертиз вирішуватиметься питання щодо оголошення зловмиснику підозрі у вчиненні зазначених правопорушень", - повідомили в прес-службі відомства.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА