10:32 18.10.2018

На Донеччині рятувальники підвезли 92,3 куб. м питної води жителям чотирьох населених пунктів, що залишилися без водопостачання

2 хв читати
На Донеччині рятувальники підвезли 92,3 куб. м питної води жителям чотирьох населених пунктів, що залишилися без водопостачання

 У Донецькій області станом на 7:00 четверга через прорив водогону "Горлівка - Торецьк", який стався 15 жовтня, без централізованого водопостачання залишаються 42 тис. 813 людей.

Як повідомляє в четвер прес-служба ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій у Донецькій області, з метою мінімізації наслідків надзвичайної ситуації здійснюється підвезення питної і технічної води населенню та об'єктам інфраструктури.

Так, станом на 7:00 18 жовтня рятувальники підвезли 92,3 куб. м питної води, з них від Головного управління ДСНС - 59,3 куб. м, а також 39 куб. м технічної води, із них від Головного управління ДСНС - 120 куб .м.

"Нині встановлено пожежні колонки на чотири пожежні гідранти (2 в м. Торецьку і 2 у смт Північному) для самостійного забору технічної води населенням. Додатково є сім колодязів питної води, розташованих у приватному секторі", - йдеться в повідомленні.

Додатково здійснюється заповнення 83 місткостей по 1 куб. м питної води від благодійної організації "Людина в біді".

Для підвезення води загалом залучено 10 одиниць техніки і 20 людей особового складу, з них від Головного управління 5 одиниць техніки і 10 людей особового складу.

"Виявлення місця пориву та проведення ремонтних робіт на зазначеній ділянці водогону проводитиметься за наявності гарантій безпеки співробітників КП "Компанія "Вода Донбасу"", - поінформували в ДСНС

Як повідомлялося, в понеділок, 15 жовтня, о 13:15 до ДСНС надійшла інформація про прорив водопроводу "Горлівка - Торецьк" діаметром 900 мм у районі непідконтрольної Києву Горлівки (у так званій сірій зоні). Внаслідок прориву зупинено централізоване водопостачання міст Торецьк і Залізне та смт Північне і Південне.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок обстрілів РФ на Донеччині за добу загинув один місцевий житель, ще п’ятеро дістали поранення

За добу окупанти обстріляли близько 20 населених пунктів Харківщини, постраждав мирний мешканець

В Одеській області вночі ліквідовано два розвідувальні дрони противника

У Херсонській області за добу через обстріли РФ загинуло троє людей

За добу Сили оборони ліквідували 840 окупантів і 30 артилерійських систем

Армія РФ за добу завдала 348 ударів по 14-ти населених пунктах Запорізької області

Авіація Сил оборони за добу атакувала дев’ять районів розташування військ РФ

На фронті відбулося понад 60 зіткнень, на новопавлівському напрямку ворог 25 разів намагався прорвати оборону

Війська РФ за добу завдали по Україні сім ракетних і 70 авіаційних ударів

Голова КНР Сі Цзіньпін відвідає Францію на початку травня

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА