10:32 18.10.2018

На Донеччині рятувальники підвезли 92,3 куб. м питної води жителям чотирьох населених пунктів, що залишилися без водопостачання

2 хв читати
На Донеччині рятувальники підвезли 92,3 куб. м питної води жителям чотирьох населених пунктів, що залишилися без водопостачання

 У Донецькій області станом на 7:00 четверга через прорив водогону "Горлівка - Торецьк", який стався 15 жовтня, без централізованого водопостачання залишаються 42 тис. 813 людей.

Як повідомляє в четвер прес-служба ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій у Донецькій області, з метою мінімізації наслідків надзвичайної ситуації здійснюється підвезення питної і технічної води населенню та об'єктам інфраструктури.

Так, станом на 7:00 18 жовтня рятувальники підвезли 92,3 куб. м питної води, з них від Головного управління ДСНС - 59,3 куб. м, а також 39 куб. м технічної води, із них від Головного управління ДСНС - 120 куб .м.

"Нині встановлено пожежні колонки на чотири пожежні гідранти (2 в м. Торецьку і 2 у смт Північному) для самостійного забору технічної води населенням. Додатково є сім колодязів питної води, розташованих у приватному секторі", - йдеться в повідомленні.

Додатково здійснюється заповнення 83 місткостей по 1 куб. м питної води від благодійної організації "Людина в біді".

Для підвезення води загалом залучено 10 одиниць техніки і 20 людей особового складу, з них від Головного управління 5 одиниць техніки і 10 людей особового складу.

"Виявлення місця пориву та проведення ремонтних робіт на зазначеній ділянці водогону проводитиметься за наявності гарантій безпеки співробітників КП "Компанія "Вода Донбасу"", - поінформували в ДСНС

Як повідомлялося, в понеділок, 15 жовтня, о 13:15 до ДСНС надійшла інформація про прорив водопроводу "Горлівка - Торецьк" діаметром 900 мм у районі непідконтрольної Києву Горлівки (у так званій сірій зоні). Внаслідок прориву зупинено централізоване водопостачання міст Торецьк і Залізне та смт Північне і Південне.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 59 бойових зіткнень, на новопавлівському напрямку відбито 22 атаки противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 16 ракетних і 131 авіаудар

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по 14 районах скупчення сил противника

Під повітряною атакою перебували Дніпро, Кам'янське, Павлоград, Кременчук, Івано-Франківськ, н.п. Дніпропетровської і окремі об'єкти Львівської обл.

29 березня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Федоров представив новий комплекс дистанційного розмінування

Лоцман вантажного судна викликав допомогу буксира, перш ніж врізатися в міст у Балтіморі

По всій Україні - повітряна тривога через загрозу ракетних ударів

В аварії автобуса FlixBus у Німеччині постраждало дві українки

Фармкомпанія "Дарниця" приєднується до Альянсу критичних лікарських засобів ЄС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА