13:21 18.10.2018

Близько 200 осіб вчинили опір поліції під час рейду з протидії незаконному видобутку бурштину

1 хв читати
Близько 200 осіб вчинили опір поліції під час рейду з протидії незаконному видобутку бурштину

У четвер, 18 жовтня, близько 7.00 у селі Кухітська Воля Зарічненського району Рівненської області під час патрулювання із протидії незаконному видобутку бурштину поліцейським чинила опір група невідомих у кількості приблизно 200 осіб.

"Зловмисники в балаклавах і з палицями в руках заблокували проїзд автомобіля, смикали за формений одяг, кидали каміння, пошкодили три службові автомобілі", - повідомляє в четвер удень Відділ комунікації поліції Рівненської області.

В інформації зазначається, що правоохоронцям вдалося припинити конфлікт і зараз протистояння немає. За попередньою інформацією, під час зіткнення працівники поліції тілесних ушкоджень не отримали, зброю не застосовували. Інформації про постраждалих у результаті зіткнення до поліції поки що не надходили.

Для координації дій, врегулювання конфлікту і недопущення його повторення на місце події виїхав заступник начальника ГУНП у Рівненській області Руслан Стрельбицький.

Відомості за фактом опору працівникам поліції при виконанні ними службових обов'язків внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 342 Кримінального кодексу України (карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 4 років, або позбавленням волі на строк до 2 років).

Поліцейські встановлюють всі обставини кримінального злочину і осіб, причетних до його скоєння.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА