16:21 18.10.2018

У Львові вибухотехніки обстежили 10 готелів і фітнес-клубів через повідомлення про "мінування"

1 хв читати
У Львові вибухотехніки обстежили 10 готелів і фітнес-клубів через повідомлення про "мінування"

 О 10.20 четверга на електронну адресу гарячої лінії Львова надійшло повідомлення про мінування за 10 адресами, які обстежили вибухотехніки й за результатами перевірки жодних вибухонебезпечних предметів не виявили, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції України у Львівській області.

В оприлюдненому на сайті ГУ Нацполіції повідомленні наголошується, що до поліції надійшла інформація від співробітників гарячої лінії Львова про те, що на їхню електронну пошту надійшло повідомлення про мінування десяти будівель готелів і фітнес-клубів, розташованих на вулицях Коперника, Свободи, Стрийській, Долинського, Науковій, Масарика, Степана Бандери, Стефаника, Перфецького та на площі Міцкевича".

На місця виїжджали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи та працівники інших відповідних служб.

Правоохоронці здійснили евакуацію людей, після чого обстежили приміщення будівель і прилеглі до них території.

"На місцях працювали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи та працівники інших відповідних служб, які залучаються в таких випадках. Правоохоронці обстежили зазначені об'єкти та прилеглі території. Жодних підозрілих або вибухонебезпечних предметів не виявлено. На час перевірки з закладів загалом було евакуйовано майже 800 громадян", - повідомили пізніше в четвер у прес-службі обласного главку поліції.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за фактом неправдивого повідомлення про мінування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА