16:30 18.10.2018

З Чорногорії екстрадували українку, яка підозрюється у причетності до так званої "газової схеми" Онищенко

1 хв читати
З Чорногорії екстрадували українку, яка підозрюється у причетності до так званої "газової схеми" Онищенко

Завершено процедуру екстрадиції з Чорногорії до України громадянки України, яку розшукувало Національне антикорупційне бюро (НАБУ) за вчинення у складі злочинної організації фіктивного підприємництва та легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом на загальну суму понад 1,6 млрд грн.

"Завдяки спільним зусиллям ГПУ і НАБУ Міністерство юстиції Чорногорії у вересні 2018 р. прийняло рішення про видачу зазначеної особи в Україну. 18 жовтня 2018 р. цю громадянку прийняли українські правоохоронці і передали детективам Національного антикорупційного бюро України", - йдеться в оприлюдненому на сайті Генпрокуратури України в четвер повідомленні за матеріалами Департаменту міжнародно-правового співробітництва.

В інформації не наводиться ім'я та прізвище екстрадованої громадянки України.

Водночас, як повідомляє інтернет-видання "Українська правда" з посиланням на прес-секретаря генпрокурора Ларису Сарган, Чорногорія екстрадувала до України Ірину Мусієнко, яку в квітні 2017 року затримали в Чорногорії, і яка підозрюється у причетності до так званої "газової схеми" народного депутата України-втікача Олександра Онищенка.

"Завершено процедуру екстрадиції з Чорногорії до України громадянки України, яку розшукувало Національне антикорупційне бюро України за вчинення у складі злочинної організації фіктивного підприємництва та легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом на загальну суму понад 1,6 млрд грн", - цитує видання повідомлення Генпрокуратури.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА