12:22 19.10.2018

Поліція патрулює 15 населених пунктів поблизу арсеналів в Ічнянському районі

2 хв читати
Поліція патрулює 15 населених пунктів поблизу арсеналів в Ічнянському районі

Поліція здійснює патрулювання 15 населених пунктів, розміщених у зоні ураження в Ічнянському районі Чернігівської області внаслідок вибухів боєприпасів на арсеналі Міністерства оборони, випадків мародерства не зафіксовано.

"Уже повністю відновлено газо- та електропостачання в усіх населених пунктах. Повідомлень про загиблих і травмованих внаслідок надзвичайної ситуації до поліції не надходило. Випадків мародерства теж не виявлено. Наразі поліція здійснює патрулювання 15 населених пунктів, що потрапили до зони уражень у Чернігівській області", - повідомив перший заступник глави Національної поліції В'ячеслав Аброськін на робочій нараді у п'ятницю, якого цитує департамент комунікації Нацполіції.

За його даними, поліція зареєструвала 127 повідомлень про події, пов'язані з вибухами на території смт Дружба Ічнянського району. Зокрема, надійшло 17 повідомлень про пошкодження та руйнування будівель, а також 53 факти виявлення боєприпасів.

Як повідомлялося, інформація про пожежу та вибухи боєприпасів на території складів 6-го арсеналу Міноборони України біля смт Дружба Ічнянського району надійшла о 3.30 9 жовтня. Постраждалих серед військовослужбовців, співробітників ЗСУ і цивільного населення внаслідок вибухів боєприпасів немає.

Через НП евакуювали населення із 38 населених пунктів.

Військова прокуратура відкрила кримінальне провадження за статтею "недбалість" (ч. 3 ст. 425 КК України). У Службі безпеки України повідомили, що розслідують кілька версій пожежі на території складських приміщень в/ч ЗСУ, зокрема, відпрацьовують версію про можливу диверсію.

Станом на ранок п'ятниці, 19 жовтня, очищено 34 із 80 ділянок розмінування, 16-кілометрову зону забруднення зменшено до 10-кілометрової.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА