14:12 19.10.2018

Поліція відкрила справу за фактом нападу на журналіста Гнапа

1 хв читати
Поліція відкрила справу за фактом нападу на журналіста Гнапа

Поліція розпочала розслідування нападу на громадського активіста, журналіста-розслідувача Дмитра Гнапа в смт Шишаки Полтавської області, де в п'ятницю відбувається виїзне засідання Полтавської обласної ради, і внесла відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

"Інцидент стався близько 09:20, неподалік Шишацької районної державної адміністрації. Двоє невідомих чоловіків вилили на активіста нечистоти. За зареєстрованим фактом розпочато досудове розслідування. Поліція встановлює осіб, причетних до хуліганських дій", - повідомляє відділ комунікації поліції Полтавської області.

У свою чергу Д.Гнап одразу після нападу написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook: "Сесія Полтавської облради зустрічає нас тітушками та відром нечистот". "Депутати забарикадувалися всередині і збираються продовжити дерибан газових родовищ. Намагаємося пройти до зали засідань, щоб завадити мерзотникам красти", - розповів він.

Пізніше журналіст повідомив, що йому та активістам вдалося прорватися через кордон поліції і зайти до сесійної зали. "Я своїм запахом трохи зіпсував квітучий настрій керівництву Полтавської облради. Яке вже внесло до порядку денного дерибан п'яти родовищ газу невідомими фірмами-прокладками", - повідомив Д.Гнап.

У сесійній залі Полтавської облради нині триває ремонт, тому сесії облради VII скликання проводять у виїзному режимі.

Д.Гнап заявляв про намір балотуватися на президентських виборах України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА