07:17 20.10.2018

У суботу на вул.Рейтарській у Києві відбудеться одноденний вуличний фестиваль, буде перекрито рух транспорту

1 хв читати
У суботу на вул.Рейтарській у Києві відбудеться одноденний вуличний фестиваль, буде перекрито рух транспорту

У суботу, 20 жовтня, на вул. Рейтарській в Києві з 6:00 до 23:59 буде заборонено рух усіх видів транспорту у зв'язку з проведенням одноденного вуличного фестивалю, повідомили в Київській міській державній адміністрації.

На сайті мерії у вівторок анонсували проведення 20 жовтня з 12:00 до 22:00 в столиці одноденного вуличного фестивалю "РАЙОН №1 Block Party". Ініціатива громадської організації "Золоті ворота" підтримана розпорядженням КМДА.

Відзначається, що захід буде проходити на вулиці Рейтарській від будинку № 5 (перехрестя з вулицею Золотоворітською) до будинку № 21/13 (перехрестя з вул. Стрілецькою).

"У зв'язку з цим на ділянці передбачено заборону руху всіх видів транспорту 20 жовтня з 6:00 до 23:59. Згідно з розпорядженням, монтаж конструкцій та обладнання, необхідного для організації та проведення заходу, почнеться в цю суботу о 9:00, а демонтаж має завершитися о 23:00", - сказано в повідомленні.

Block Party - популярний в Берліні і Барселоні формат вуличних фестивалів, під час яких підприємці одного кварталу перекривають вулицю і влаштовують вечірку. Перша така вечірка відбулася на Рейтарській 21 липня. Цього разу спеціальні місця обладнають не тільки для підприємців, а й для жителів вулиці, які захочуть приєднатися до акції. Зокрема, передбачено розпродажі, фудкорти, майстер-класи, музичні виступи тощо.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА