08:03 20.10.2018

У Донецькій області викрито екс-танкіста бойовиків

1 хв читати
У Донецькій області викрито екс-танкіста бойовиків

У Донецькій області затримано місцевого жителя, який з 2014 до 2018 перебував у танковому батальйоні бойовиків на тимчасово окупованій території України, повідомили в прес-службі Дружківського відділення поліції області.

"Протягом чотирьох років житель с.Очеретино Ясинуватського району ніс службу в танковому батальйоні, за що отримав від терористів "нагороди учасника бойових дій", - йдеться в повідомленні на сайті відомства в п'ятницю.

До бойовиків житель с.Очеретино вступив улітку 2014 року, піддавшись на проросійську пропаганду. Він "тримав оборону" захопленого міста і брав участь у бойових діях, розстрілюючи українців. Також повідомляється, що протягом чотирьох років затриманий періодично зі зброєю в руках чергував на блокпосту в с.Спартак.

"Цього року "ветеран" терористів зневірився в майбутньому терористичної організації "ДНР" і повернувся додому", - йдеться в повідомленні. Відзначається, що затриманий має посвідчення "учасника бойових дій" та нагороди від окупаційної адміністрації.

Зараз учаснику НВФ повідомлено про підозру за ч.2 ст.260 (Створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності) КК України та з обвинувальним актом направлено до суду.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА