08:32 20.10.2018

Українське посольство в США виявило факти нових провокацій проти України

1 хв читати
Українське посольство в США виявило факти нових провокацій проти України

Українське посольство в США спростовує свою причетність до "запитів" отриманих американськими губернаторами про нібито проведення телефонних розмов з послом або вищим керівництвом України.

"Увага фейк! Посольство України в США виявило факти нових інформаційних атак проти України. Зокрема, стало відомо, що від імені посла України в США Валерія Чалого надійшли "запити" до губернаторів США щодо проведення телефонних розмов з послом або вищим керівництвом України", - йдеться в повідомленні на сторінці українського посольства в США в Фейсбук у п'ятницю ввечері.

У дипломатичному представництві України не виключають, що матеріали підставних розмов з'являться в інформаційному просторі і будуть використані для провокацій або з метою нанесення шкоди двостороннім відносинам Києва і Вашингтона.

"У зв'язку з цим звертаємо увагу наших партнерів і друзів бути пильними на отримання інформації з другорядних, неперевірених джерел і надалі тримати зв'язок тільки з офіційними представниками посольства України у Вашингтоні", -сказано в повідомленні.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА