09:19 20.10.2018

Актриса "Дизель Шоу" загинула внаслідок ДТП

2 хв читати
Актриса "Дизель Шоу" загинула внаслідок ДТП

Рано вранці в суботу на Київщині автобус зіткнувся з вантажівкою: загинула жінка, четверо пасажирів травмовані.

Як повідомляє поліція Київської області у Facebook, зіткнення автобуса "Неоплан" та вантажівки сталося о 5.55 на 28 км автодороги Київ-Чоп біля села Мила. Внаслідок аварії загинула жінка – пасажир автобуса.

В автобусі перебувало 14 пасажирів. Четверо пасажирів автобуса дістали травм різного ступеня тяжкості. Їх доставили в лікарню.

Тіло загиблої направлено в морг.

За попередніми даними водій автобуса "Неоплан" не впорався з керуванням, унаслідок чого сталося зіткнення з вантажним автомобілем "МАЗ". На місці працює слідчо-оперативна група, працівники слідчого управління поліції Київщини, медики.

Водія автобуса затримали в порядку ст. 208 КПК України.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Як повідомляє у Facebook портал dtp.kiev.ua, в ДТП загинула актриса "Дизель Шоу" Марина Поплавська. Ще четверо акторів дістали важких травм.

Інформацію про загибель М.Поплавської підтвердив керівник відділу з комунікацій ГУ Нацполіції в Київській області Микола Жукович.

"Артисти поверталися зі Львова до Києва. Відомо, що в ДТП постраждали ще троє артистів і водій автобуса. Їх госпіталізували. На момент зіткнення артистка сиділа на передньому сидінні в автобусі. Унаслідок ДТП вона загинула. Всі причини і деталі аварії зараз з'ясовуються", – розповів М.Жукович сайту "Сегодня".

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА