20:20 20.10.2018

У Києві підключають житлові будинки до опалення

1 хв читати

У Києві почали масове підключення багатоквартирних житлових будинків до системи централізованого опалення в зв'язку зі зниженням температури повітря, заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв.

Як зазначається, проведена інспекція робіт аварійно-відновлювальних бригад та стан підключення опалення в Святошинському, Солом'янському, Подільському та Оболонському районах.

"Саме в цих районах комунальне підприємство "Київтеплоенерго" фіксує значну кількість пошкоджень мереж. Комунальні служби працюють у напруженому графіку, більше 40 аварійних бригад "Київтеплоенерго" здійснюють роботу цілодобово, а житлово-експлуатаційні дільниці - без вихідних, щоб забезпечити надійну подачу теплоносія. За останні кілька днів уже ліквідували майже 300 пошкоджень", - зазначив П.Пантелеєв під час інспекції.

Заступник голови КМДА також зазначив, що опалювальний сезон в столиці розпочався з 15 жовтня. Зокрема, за індивідуальними заявками почали підключення лікарень, шкіл, дитячих садків та інших установ соціальної сфери.

"Станом на 20 жовтня підключено 163 лікарні, 282 школи, 458 дитячих садків", - зазначив П.Пантелеєв.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА