12:49 21.10.2018

Рятувальники ліквідовують пожежу на зерноскладах в Харківській області

1 хв читати
Рятувальники ліквідовують пожежу на зерноскладах в Харківській області

У ніч на неділю на території сільгосппідприємства в с. Гаврилівка (Барвінківський р-н, Харківська обл.) почалася пожежа на зерноскладах, який гасять досі.

Як повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Харківській області, повідомлення про загоряння надійшло на номер 101 о 00:47. "Пожежа виникла в складській будівлі з насінням соняшнику і швидко перекинулася на сусідній склад із зерном пшениці", – йдеться в повідомленні.

Гасити вогонь розпочала добровільна пожежна команди сільгосппідприємства на своїй автоцистерні. Незабаром на місце події прибули рятувальники пожежно-рятувальної частини ДСНС з м. Барвінкове. На той час 2 складські будівлі вже горіли повністю на площі 800 кв. м. і існувала загроза поширення вогню на сусідні склади. Через велике горюче навантаження всередині складів (в одному зберігалося 1795 т соняшнику, в іншому – 1679 т пшениці) гасити вогонь було ще складніше.

До гасіння пожежі було додатково залучено 2 пожежних підрозділи з м. Лозова та с. Близнюки, а також пожежний потяг зі Слов'янська. В осередок горіння і на захист сусідніх складів було подано 5 пожежних стволів.

О 2:20 пожежу було локалізовано. Рятувальники не допустили поширення полум'я на поруч розташовані склади.

Наразі на місці події працюють 22 людини особового складу ДСНС, добровольці, 5 пожежних автоцистерн і команда пожежного потяга.

Причина загоряння та розмір завданих збитків встановлюються.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА