10:09 22.10.2018

Сильні вітри і дощі паралізували транспортний рух у Римі

1 хв читати
Сильні вітри і дощі паралізували транспортний рух у Римі

Потужні зливи обрушилися на Рим та його околиці, внаслідок чого в понеділок автотранспортний рух у місті виявився частково перекритим, також з огляду на затоплення закрито деякі станції метрополітену, повідомляє в понеділок італійська газета "Републіка".

Низка східних і західних частин Риму виявилися затопленими: йдеться про вулиці та бульвари Прати Фіскалі, Тіціано, Номентана, Тібуртіна та Тіррено. На півдні італійської столиці впали дерева через сильні пориви вітру.

У деяких районах Рима рух транспорту призупинено через високий рівень води. Окрім цього, потоки води залили деякі станції римського метрополітену, через що було тимчасово закрито шість станцій.

Департамент цивільного захисту Італії поширив заяву, в якій йдеться про складну ситуацію у зв'язку із "сильними поривами вітру та штормом", які у вівторок можуть стати ще сильнішими.

Про жертв і постраждалих унаслідок негоди наразі не повідомляється. За інформацією місцевих ЗМІ, поліції вдалося врятувати двох водіїв, які не могли самостійно вибратися зі своїх автомобілів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА