19:56 23.10.2018

Порошенко розпорядився відправити постраждалій від землетрусу і цунамі Індонезії гумдопомогу

1 хв читати
Порошенко розпорядився відправити постраждалій від землетрусу і цунамі Індонезії гумдопомогу

Президент України Петро Порошенко своїм указом розпорядився надати гуманітарну допомогу Індонезії, де наприкінці вересня на острові Сулавесі стався землетрус магнітудою 7,5 за яким послідувало цунамі, що призвело до загибелі понад 1,7 тис. людей і масових руйнувань.

Указ президента України №338/2018 опубліковано на сайті глави держави у вівторок.

"1. Надати гуманітарну допомогу Республіці Індонезія. 2. Кабінету Міністрів України забезпечити надання гуманітарної допомоги Республіці Індонезія", - йдеться в тексті указу.

Наприкінці вересня на індонезійському острові Сулавесі стався землетрус магнітудою 7,5, за яким послідувала серія підземних поштовхів магнітудою до 6,1, за землетрусом послідувало цунамі.

Станом на 7 жовтня, за даними індонезійського агентства із боротьби зі стихійними лихами кількість загиблих досягла 1763 осіб. Крім того, близько 5 тис. людей вважаються зниклими безвісти.

П.Порошенко звернувся до уряду України щодо організації надання гуманітарної допомоги Індонезії ще 4 жовтня. "Українська допомога продуктами харчування, ліками може врятувати життя. Це позиція справжнього друга і партнера. І ми завжди реагуємо на такі заходи", - цитує П.Порошенка прес-служба глави Української держави.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА