20:22 23.10.2018

У суді щодо Насірова з грудня минулого року зачитали лише половину обвинувального акта

1 хв читати
У суді щодо Насірова з грудня минулого року зачитали лише половину обвинувального акта

Шевченківський районний суд продовжує заслуховувати обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням екс-глави Державної фіскальної служби України Романа Насірова в зловживанні службовим становищем та службовій підробці.

У вівторок прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури зачитав 48 сторінок обвинувального акта. Таким чином, загалом зачитано 366 із 774 сторінок обвинувального висновку, який прокурори повністю зачитують на вимогу сторони захисту з 7 грудня 2017 року.

Крім того, адвокат Р.Насірова заявив клопотання про ознайомлення з матеріалами провадження і відкладення в зв'язку з цим судового розгляду. "З озвученого захисником клопотання встановлено, що для ознайомлення з матеріалами провадження йому потрібен орієнтовний термін у 240 днів, на які захисник просив відкласти судовий розгляд", - наголошується в повідомленні САП.

Колегія суддів відмовила захиснику Р.Насірова в тому, щоб відкласти судовий розгляд, і вказала на необхідність дотримання правил адвокатської етики при реалізації наданих адвокату повноважень.

Наступне судове засідання призначене на 15:30 31 жовтня.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА