07:55 24.10.2018

СБУ заблокувала масштабну нелегальну торгівлю наркомісткими фальсифікованими препаратами в аптеках Дніпра

1 хв читати
СБУ заблокувала масштабну нелегальну торгівлю наркомісткими фальсифікованими препаратами в аптеках Дніпра

Співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури області блокували в Дніпрі масштабну нелегальну торгівлю наркомісткими фальсифікованими препаратами, повідомив прес-центр СБ України.

Оперативники спецслужби встановили, що наркоділки налагодили незаконну реалізацію нарковмісних препаратів через кілька підконтрольних зловмисникам аптечних закладів.

За офіційними даними Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками ці препарати в своєму складі містять псевдоефедрин гідрохлорид, віднесений до прекурсорів, які не зареєстровані як лікарський засіб і офіційно не ввозяться в Україну. За попередньою інформацією обсяг незаконно реалізованих препаратів тільки з однієї "точки" складав понад один мільйон гривень щомісяця.

У рамках кримінального провадження розпочатого за ч.2 ст.305, ч.1 ст.321-1 та ч.2 ст.364 Кримінального кодексу України правоохоронці провели санкціоновані слідчі дії в місцях продажу препаратів, де з незаконного обігу вилучили понад дві тисячі нарковмісних таблеток.

Наразі тривають невідкладні слідчі дії та експертиза вилучених препаратів, вирішується питання про оголошення підозри організаторам незаконного бізнесу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА