07:02 25.10.2018

На Київщині незаконно утримували 28 в'єтнамських мігрантів

1 хв читати
На Київщині незаконно утримували 28 в'єтнамських мігрантів

У смт Глеваха Васильківського району Київської області незаконно утримувалися 28 нелегальних в'єтнамських мігрантів, повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Серед ночі на номер "102" поліції Київської області почали дзвонити жителі смт. Глеваха, Васильківського району. Люди розповіли, що територією селища ходять іноземці та просять їсти. На місце виїхали наряди поліції.

"Наразі співробітники Васильківського райвідділу опікуються 28 в'єтнамцями: годують їх, спілкуються за допомогою перекладачів. Надалі вони будуть передані працівникам Державної міграційної служби для розміщення у відповідних установах для нелегальних мігрантів" - відзначають в Нацполіції.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ст.146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини).

"Людину, яка утримувала в'єтнамців, затримано згідно ст.208 КПК України. Тривають слідчо-розшукові заходи щодо встановлення інших причетних до злочину," - підсумували в Нацполіції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

Рішення про призупинення консульських послуг для українських чоловіків мобілізаційного віку за кордоном спрямоване на забезпечення справедливості - Кулеба

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

Байден: Буквально в найближчі кілька годин ми почнемо відправляти в Україну військову допомогу

США оголосили про новий пакет військової допомоги для України на $1 млрд

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА