08:30 25.10.2018

У відправлених американським політикам бомбах знаходилися осколки скла

1 хв читати
У відправлених американським політикам бомбах знаходилися осколки скла

Бомби, які були відправлені представникам демократичної партії і в офіс CNN, були начинені порохом і осколками скла. Про це повідомив неназваний американський чиновник агентству Associated Press.

За його словами, у кожного вибухового пристрою була батарейка. Також він зазначив, що речовина, яку було знайдено в посилці для CNN, не представляла загрози.

У ФБР також заявили, що дві посилки були надіслані республіканцеві Максіну Вотерсу. У Федеральному бюро розслідувань повідомили, що вони аналогічні п'ятьом іншим, відправленим Гілларі і Біллу Клінтонам, Бараку Обамі та іншим. За словами джерела агентства, посилку перехопили на пошті Лос-Анджелеса.

Про посилки стало відомо в середу, 24 жовтня. У поліції розповіли, що в них виявилися вибухові пристрої, зроблені з обрізків труб, в яких знаходилась невідома речовина. В американських правоохоронних органах вважають, що бомби відправила одна людина або група людей. Губернатор штату Нью-Йорк повідомив, що відправник міг це зробити з політичних мотивів.

Президент США Дональд Трамп заявив, що американський уряд не пошкодує ні ресурсів, ні коштів, щоб знайти відправників бомб. Також американський лідер закликав об'єднатися, щоб показати, що "актам загроз або політичного насильства немає місця" в США.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА