12:50 25.10.2018

У Мостиськах протестувальники розблокували міжнародну трасу після двох днів акції

1 хв читати

Жителі м. Мостиська Львівської області в четвер уранці розблокували міжнародну трасу Львів-Шегині, яку вони перекрили 23 жовтня, повідомляє прес-служба управління патрульної поліції у Львівській області.

За даними поліції, кілька десятків учасників акції протесту, які безперервно ходили пішохідним переходом на околиці міста і блокували таким чином рух трасою з вимогою ремонту ділянки вулиці Ярослава Мудрого в місті, в четвер зібрали розбиті намети та припинили акцію.

Протестувальники вимагали розпочати ремонт ділянки вулиці Ярослава Мудрого завдовжки 2 км у Мостиськах, який планували провести ще торік. Як повідомила прес-служба патрульної поліції, акцію припинили після того, як на вулицю приїхала ремонтна техніка.

Голова Мостиської районної державної адміністрації Степан Буняк на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав, що в середу пізно ввечері представники протестувальників зустрілися з головою Львівської обладміністрації Олегом Синюткою, і той пообіцяв, що ремонтні роботи розпочнуться 25-26 жовтня.

Як повідомлялося, жителі Мостиськ уже перекривали трасу Львів-Шегині 5 жовтня поточного року з тими самими вимогами. Вони переходили трасу на пішохідному переході на околиці міста, заблокувавши таким чином рух транспорту, але пропускали його кожні 30 хвилин. Того разу акція тривала лише кілька годин.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА