08:51 27.10.2018

Затриманому за обвинуваченням у розсилці посилок з вибуховими пристроями в США загрожує до 58 років в'язниці

1 хв читати
Затриманому за обвинуваченням у розсилці посилок з вибуховими пристроями в США загрожує до 58 років в'язниці

Затриманому у Флориді підозрюваному у справі стосовно розсилки посилок з вибухонебезпечною речовиною в США Сесару Сайоку пред'явлені обвинувачення за п'ятьма статтями кримінального кодексу США, йому загрожує до 58 років в'язниці, повідомив у п'ятницю генпрокурор США Джефф Сешнс.

"Сьогодні йому (затриманому - ІФ) були пред'явлені федеральні обвинувачення за п'ятьма статтями ... За цими обвинуваченнями підозрюваний може бути засуджений терміном до 58 років тюремного ув'язнення", - заявив генпрокурор на прес-конференції.

Ці обвинувачення включають "перевезення вибухонебезпечних речовин, незаконну відправку вибухонебезпечних речовин поштою, загрозу на адресу колишнього президента й інших осіб, загрози системам зв'язку і напад на колишніх і діючих федеральних службовців", уточнив генпрокурор.

"Я хочу всім нагадати, що підозрюваний у цій справі як і в будь-якій іншій справі залишається невинуватим, поки його провину не буде доведено", - підкреслив Дж.Сешнс.

Раніше в п'ятницю поліція затримала 56-річного Сесара Сайока у Флориді. Його підозрюють у причетності до масової розсилки посилок з вибухонебезпечною речовиною низці політичних діячів США.

Серед тих, кому були адресовані посилки, - екс-президент США Барак Обама, колишній держсекретар Гілларі Клінтон, сенатор Корі Букер, колишній генпрокурор Ерік Холдер та інші. Також посилка надійшла на ім'я колишнього директора ЦРУ Джона Бреннана в нью-йоркську редакцію Сі-Ен-Ен.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВР має намір удосконалити законодавство про звернення

Лондон та Берлін мають намір співпрацювати для виробництва відновлюваної енергії у Північному морі

Сунак і Шольц заявили про спільну роботу над варіантами використання заморожених активів РФ

Генпрокурор підписав стандарт діяльності прокурорів із захисту інвестицій під час досудового розслідування

На все майно ексголови Верховного Суду Князєва накладено арешт - Мін'юст

ВР розширила компетенцію органів місцевого самоврядування в частині міжтериторіального та транскордонного співробітництва

"Укренерго": Ввечері буде застосовано обмеження енергопостачання для промспоживачів і бізнесу в усіх регіонах

ДТЕК відновив електропостачання споживачів Святошинського району в Києві

У Дніпрі затримано жінку, яка намагалася продати свого дворічного сина за 1 млн грн

Харківського підприємця, який передавав росіянам інформацію про дислокацію Сил оборони в регіоні, засуджено до 5,5 року ув'язнення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА