13:10 27.10.2018

У Харкові горів гуртожиток Національного університету радіоелектроніки, постраждали шестеро студентів – ДСНС

1 хв читати

Пожежа виникла в дев'ятиповерховому гуртожитку Харківського національного університету радіоелектроніки в суботу рано вранці, постраждали шість студентів.

Як повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Харківській області, повідомлення про пожежу в гуртожитку на вул. Целіноградській, 58, надійшло на номер 101 о 04.15.

"По прибутті до місця пожежі було встановлено, що в кімнаті на 5-му поверсі дев'ятиповерхового гуртожитку горять домашні речі та холодильник. Площа пожежі становить близько 10 кв. м. Через сильне задимлення необхідна термінова евакуація студентів із верхніх поверхів гуртожитку. Загалом особовий склад підрозділів ДСНС врятував 5 осіб, а також евакуював 35 осіб", – поінформувала прес-служба.

Унаслідок пожежі постраждали шестеро людей: троє студентів з кімнати, де виникла пожежа, і троє з інших кімнат. Вони намагалися самостійно загасити пожежу ще до прибуття рятувальних підрозділів. З діагнозом "незначне отруєння чадним газом" їх доставили у відділення токсикології Другої міської лікарні для обстеження.

О 04.30 пожежу було локалізовано, а о 05.07 повністю ліквідовано.

Всього в ліквідації пожежі було задіяно 6 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 25 чоловік особового складу ДСНС.

Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА