17:47 30.10.2018

Суд узяв під нічний домашній арешт чоловіка, який стріляв біля розважального закладу в Голосіївському районі Києва

2 хв читати
Суд узяв під нічний домашній арешт чоловіка, який стріляв біля розважального закладу в Голосіївському районі Києва

Поліція затримала чоловіка, який у ніч на 27 жовтня стріляв по місцевих жителях на вул. Велика Васильківська в Києві. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Як повідомив у вівторок відділ комунікації поліції Києва, чоловіку оголосили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Затриманий за хуліганські дії - 36-річний уродженець Донецька.

Суд у вівторок обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного (з 22:00 до 06:00) домашнього арешту.

Правоохоронці встановили також, що це не перший кримінальний епізод, в якому помічено підозрюваного. Так, за інформацією поліції, в січні 2017 року цей чоловік у приміщенні Оболонського управління поліції Києва завдав тілесних ушкоджень патрульному. Тоді зловмисник приїхав, щоб допомогти своїй знайомій, яку патрульні поліцейські запідозрили в керуванні транспортним засобом у стані сп'яніння.

"Після побиття правоохоронця він став фігурантом кримінального провадження, яке розслідували за ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. У подальшому обвинувальний акт було скеровано до суду для ухвалення відповідного процесуального рішення", - додали в поліції.

Як стало відомо агентству "Інтерфакс-Україна", затриманий - віце-президент Федерації боксу Києва.

Раніше поліція повідомляла, що в ніч на 27 жовтня в Голосіївському районі Києва, на вул. Великій Васильківській, біля розважального закладу сталися конфлікт і бійка зі стріляниною, постраждали дві людини.

До поліцейських, що прибули на виклик, звернулися постраждалі, які розповіли обставини події. За їхніми словами, між ними і невідомими через зауваження виник словесний конфлікт і бійка, в результаті один із правопорушників вистрілив із невстановленої зброї. Після цього зловмисники на автомобілі втекли.

Постраждалими виявилися місцеві жителі, 1989 року народження. Їх доправили до медичного закладу для надання необхідної допомоги: в одного лікарі виявили вогнепальне поранення ноги, в іншого - травму голови.

Слідчий відділ Голосіївського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА