12:29 31.10.2018

Терористом, що підірвав бомбу в будівлі УФСБ в Архангельську, виявився 17-річний місцевий житель

1 хв читати

 Кримінальну справу про теракт і незаконне зберігання зброї порушено за фактом вибуху біля регіонального управління ФСБ в Архангельську, повідомили "Інтерфаксу" в прес-службі Слідчого комітету Росії.

"В Архангельську за фактом вибуху в будівлі регіонального управління ФСБ порушено кримінальну справу за ст. 205 КК РФ (терористичний акт) і ч. 1 ст. 222 КК РФ (незаконне носіння боєприпасів)", - повідомили в прес-службі відомства.

"За попередньою інформацією, внаслідок події загинув 17-річний місцевий житель, який проніс до будівлі саморобний вибуховий пристрій", - додали у відомстві.

Згідно з даними СКР, унаслідок вибуху дістали поранень троє співробітників РУФСБ.

"На місці події працюють слідчі та криміналісти СКР. Допитують свідків, призначено необхідні експертизи", - зазначили в Слідчому комітеті.

Як повідомив раніше інформаційний центр Національного антитерористичного комітету, в середу о 8:52 в Архангельську на вході до адміністративної будівлі управління ФСБ стався вибух.

"За попередньою інформацією, чоловік, який увійшов до будівлі, дістав із сумки невстановлений предмет, який через деякий час вибухнув у нього в руках, унаслідок чого він дістав поранень несумісних із життям. При цьому поранення різного ступеня тяжкості дістали також троє співробітників управління ФСБ", - зазначалося в повідомленні інформцентру НАК.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА