19:25 31.10.2018

Муженко обговорив із молдовським колегою дії на випадок загострення в Придністров'ї

1 хв читати
Муженко обговорив із молдовським колегою дії на випадок загострення в Придністров'ї

Начальник Генерального штабу - головнокомандувач Збройних сил України Віктор Муженко обговорив з начальником Головного штабу - командувачем Національної армії Молдови Ігорем Кутіе взаємодію на випадок загострення ситуації в не підконтрольному молдовському уряду Придністров'ї.

"Зустрівся з начальником Головного штабу - командувачем Національної армії Республіки Молдова І.Кутіє. Висловлено зацікавленість в українському досвіді бойової підготовки, практичній взаємодії в разі загострення ситуації в Придністров'ї. Результатом зустрічі задоволені", - написав В.Муженко у своєму мікроблозі в соцмережі Twitter у середу.

Як повідомляє управління зв'язків із громадськістю Збройних сил України, зустріч відбулась у Військовій академії в Одесі. Сторони обговорили актуальні питання регіональної безпеки та перспективи розвитку двосторонніх відносин в оборонній сфері, а також поточну безпекову ситуацію в Європі та безпосередньо навколо України.

"Приємно зазначити, що наші молдовські партнери так само, як і ми, оцінюють локальні та глобальні загрози сучасного безпекового середовища", - наголосив під час зустрічі В.Муженко.

І.Кутіє, у свою чергу, зазначив, що молдовська сторона зацікавлена у вивченні українського досвіду у сфері і індивідуальної підготовки, і підготовки підрозділів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА