08:41 01.11.2018

Знайдено бортовий самописець індонезійського авіалайнера

1 хв читати
Знайдено бортовий самописець індонезійського авіалайнера

Національне пошуково-рятувальне агентство Індонезії (Basarnas) отримало один з чорних ящиків літака індонезійської авіакомпанії Lion Air, що впав у море в понеділок, повідомила Jakarta Post.

"Канал Kompas TV показав, як національне пошуково-рятувальне агентство о 10:45 за місцевим часом отримало один з чорних ящиків літака Lion Air", - інформує газета.

Для пошуку бортових самописців пошукова група використовувала гідролокатори, а також дистанційно керований підводний апарат.

Як зазначає видання, вивчення бортового самописця має допомогти знайти відповідь на питання, чому новий літак зазнав аварії в ясну погоду.

У той же час, газета уточнює, що більш ранні повідомлення про виявлення фюзеляжу виявилися помилковими, Basarnas відзначило, що піднятий на поверхню раніше 20-метровий об'єкт, прийнятий за частину літака, виявився уламком корабля.

"Боїнг" 737 індонезійської авіакомпанії Lion Air розбився над морем біля західного узбережжя острова Ява в понеділок. На борту знаходилися 189 осіб.

Незадовго до втрати зв'язку пілот запросив дозволу на повернення в аеропорт вильоту і отримав його. Зв'язок з літаком був втрачений через 13 хвилин після вильоту з аеропорту Джакарти.

Літак впав у море і затонув.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА