15:59 01.11.2018

"Укрпошта" почала скорочення адмінперсоналу на 30%

1 хв читати
"Укрпошта" почала скорочення адмінперсоналу на 30%

ПАТ "Укрпошта" запустило програму зі скорочення адміністративно-управлінського персоналу на 30%.

Як повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський на прес-конференції в Києві в четвер, він підписав відповідний документ вранці 1 листопада і звернувся до профспілок із відповідним повідомленням.

"Це 30% фонду оплати праці адміністративно-управлінського персоналу. І це не топ-менеджмент. Адміністративно-управлінським персоналом вважаються і бухгалтери, і айтішники, і інші. А тому так, це 30% фонду оплати праці невиробничого персоналу", - наголосив він.

За словами І.Смілянського, у компанії все ще є місяць, що надає змогу дочекатися узгодження нового тарифу з доставки пенсій. Це допоможе не реалізовувати всі заплановані скорочення.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Володимир Гройсман пообіцяв не допустити припинення "Укрпоштою" доставки пенсій українцям і запропонував її менеджменту звільнитися в разі, якщо вони не згодні з важливістю цієї соціальною функцією.

У вересні гендиректор "Укрпошти" І.Смілянський в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" заявив, що компанія планує припинити здійснення доставки пенсій у разі, якщо новий тариф на неї не буде затверджено.

Раніше І.Смілянський неодноразово заявляв про збитковість послуги з доставки пенсій для "Укрпошти" і необхідність перегляду тарифу на доставку пенсій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА