13:05 02.11.2018

У Херсонській області відбулися навчання зі стрільбами із ЗРК - РНБО

1 хв читати
У Херсонській області відбулися навчання зі стрільбами із ЗРК - РНБО

 Військові навчання з бойовими стрільбами відбулися на державному випробувальному полігоні Збройних сил України "Ягорлик" у Херсонській області, повідомляють у прес-службі Ради національної безпеки оборони України в п'ятницю вранці.

У бойових стрільбах із використанням широкого спектра зенітно-ракетних комплексів (ЗРК С-300 різних модифікацій, "Бук", "Тор", "Оса-АКМ" та інших) брали участь підрозділи протиповітряної оборони (ППО) Сухопутних військ і Зенітно-ракетні війська Повітряних сил ЗСУ. Також було проведено контрольні випробування ЗРК, що пройшли глибоку модернізацію на вітчизняних підприємствах оборонно-промислового комплексу.

За словами секретаря РНБО Олександра Турчинова, метою навчань і випробувань було "визначення шляхів модернізації зенітно-ракетних комплексів, що стоять на озброєнні ЗСУ, та завдань на розробку нових засобів ППО". "Відновлення системи ППО є однією з найбільш актуальних проблем сектора безпеки і оборони нашої держави та одним із важливих пріоритетів, визначених РНБО України", - сказав він.

О.Турчинов зазначив, що українські військові під час проведення бойових стрільб продемонстрували високу майстерність і професіоналізм, "а модернізовані зенітно-ракетні комплекси підтвердили заявлені тактико-технічні характеристики".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА