19:29 02.11.2018

Скотланд-Ярд продаватиме товари зі своїм логотипом для поповнення бюджету

2 хв читати
Скотланд-Ярд продаватиме товари зі своїм логотипом для поповнення бюджету

Поліція Лондона має намір продавати товари під брендом Скотланд-Ярд для залучення додаткових грошових коштів у свій бюджет, повідомляє BBC.

Лондонська поліція має намір повторити успіх поліції Нью-Йорка (NYPD), яка випускає сувенірну продукцію вже більше 15 років.

За розрахунками мерії британської столиці, поліції необхідно знайти 325 млн фунтів стерлінгів ($ 418 млн) до квітня 2021 року. Залучені від продажу товарів з логотипом Скотланд-Ярду кошти мають допомогти у вирішенні проблеми дефіциту бюджету.

Товари від поліції Лондона з'являться на прилавках магазинів після того, як Скотланд-Ярд остаточно визначиться з логотипом. Столична поліція вже уклала контракт з відомим брендинговим агенством The Point.1888, яке працювало, зокрема, з галереями Тейт у Лондоні.

Планується випуск брендованого одягу, іграшок, настільних ігор, канцтоварів, товарів для дому та сувенірів для туристів. При цьому підкреслюється, що схожий на форму лондонських поліцейських одяг випускатися не буде.

"Я виріс у Лондоні. Для мене велика честь допомагати збирати гроші для поліцейських мого рідного міста", - заявив керуючий директор The Point.1888 Вілл Стюарт. За його словами, бренди служби столичної поліції Лондона (Metropolitan Police Service) і Скотланд-Ярду мають високу ступінь пізнаванності, а значить, і великий потенціал продажів.

Однак у цієї ідеї є і противники. Голова Федерації столичної поліції Кен Марш назвав ініціативу абсурдною. За його словами, люди навряд чи захочуть ходити в одязі з написом Скотланд-Ярд.

Служба столичного транспорту TfL нещодавно запустила схожий проект спільно з компанією Adidas. Вони створили кросівки, на яких зображені логотип лондонської підземки і схема однієї з гілок лондонського метро. У департаменті комерційного розвитку метро заявили, що проект приніс значні кошти, які підуть на модернізацію транспортної системи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

СБУ, ГУР і ССО організували атаку на енергоінфраструктуру РФ, вночі уражено об'єкти у 8 областях - джерело

Польські фермери припинили блокувати фури перед ПП "Медика - Шегині" та "Краковець - Корчова" - Держприкордонслужба

Окупанти обстріляли прикордонний Вовчанськ, загинув мирний житель, ще двоє поранені

Сирський обговорив із командувачем оборони Данії потреби ЗС України та допомогу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА