20:14 02.11.2018

На "ArcelorMittal Кривий Ріг" смертельно травмувався працівник підрядної організації

2 хв читати
На "ArcelorMittal Кривий Ріг" смертельно травмувався працівник підрядної організації

На ПАТ "Криворізький гірничо-металургійний комбінат "ArcelorMittal Кривий Ріг" (Дніпропетровська обл.) під час виконання будівельно-монтажних робіт на покрівлі конвертерного цеху впав із 30-метрової висоти працівник підрядної організації ТОВ НВФ "Еверест".

"У процесі виконання будівельно-монтажних робіт верхолаз-маляр ТОВ НВФ "Еверест" упав із покрівлі будівлі, діставши при цьому травми, не сумісні з життям. За інформацією, отриманою від підрядної організації, її співробітник під час виконання робіт на покрівлі не застосовував наявні засоби страховки, оступився і впав з висоти близько 30 метрів", - повідомив місцевий телеканал "Перший криворізький" із посиланням на прес-службу підприємства.

При цьому в офіційному коментарі меткомбінату зазначається, що застосування засобів страховки під час виконання робіт на висоті є обов'язковим і для працівників ПАТ "ArcelorMittal Кривий Ріг", і для співробітників підрядних організацій.

"Акт-допуск на територію комбінату було видано підрядній організації. ТОВ НВФ "Еверест" було залучене до робіт як одна із субпідрядних організацій. За неналежне виконання робіт і порушення вимог з охорони праці відповідає підрядна організація. Керівництво компанії висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого. Наразі триває розслідування обставин цього інциденту", - констатується в інформації "ArcelorMittal Кривий Ріг".

У липні 2013 року двоє працівників цієї підрядної організації - ТОВ "НВФ" Еверест "- загинули внаслідок падіння з висоти 60 м під час проведення висотних робіт на димарі ливарно-ковальського виробництва ковальського цеху "ArcelorMittal Кривий Ріг".

Як повідомлялося, 26 жовтня 2018 року в конвертерному цеху Дніпровського металургійного комбінату (ДМК) (Кам'янське), що входить до корпорації "Індустріальний союз Донбасу" (ІСД), стався нещасний випадок, унаслідок якого під час виконання своїх професійних обов'язків загинув машиніст крана 1966 року народження. В офіційній інформації Держпраці уточнювалося, що машиніст загинув унаслідок падіння з 59-метрової висоти під час проведення робіт із технічного обслуговування мостового крана.

ТОВ "Науково-виробнича фірма "Еверест" (Кривий Ріг Дніпропетровської обл.) зареєстрована в лютому 1994 року, основний вид діяльності - роботи зі скління. Станом на листопад 2018 року у власності двох фізосіб-резідетов - Гліба Линецького і Геннадія Лебедєва - перебуває по 50-відсотковій частці компанії. Керує підприємством Г.Лебедєв.

Статутний капітал ТОВ "НВФ "Еверест" - 2 тис. грн.

Компанія має дочірнє підприємство - ТОВ "Монблан" (Кривий Ріг Дніпропетровської обл.).

"ArcelorMittal Кривий Ріг" - найбільший виробник сталевого прокату в Україні. Спеціалізується на випуску довгомірного прокату, зокрема арматури та катанки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА