07:36 03.11.2018

У Херсоні правоохоронці не виявили вибухівку в торговому центрі і гуртожитку університету

1 хв читати
У Херсоні правоохоронці не виявили вибухівку в торговому центрі і гуртожитку університету

Поліцейські Херсона перевірили інформацію про замінування гуртожитків університету і торгового центру, повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

"Сьогодні близько 15:30 на електронну адресу Департаменту патрульної поліції надійшли листи з інформацією про замінування в Херсоні гуртожитків державного університету та торгового центру" - йдеться в повідомленні на сайті ГУ НП у Херсонській області в п'ятницю ввечері.

Для перевірки інформації на зазначені об'єкти виїхали представники екстрених служб. Відвідувачів торгового центру і студентів гуртожитку довелося евакуювати.

"Вибухотехніки і кінологи обласного главку поліції ретельно обстежили будівлі та прилеглі території. Ніяких вибухонебезпечних предметів та пристроїв не виявлено. Обидва повідомлення про замінування не підтвердилися", - зазначили в поліції.

Херсонські правоохоронці кваліфікували це повідомлення ст.259 КК України "Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА