07:56 05.11.2018

А.Геращенко: Підозрюваний у смерті Гандзюк сидітиме довічно, якщо не назве ім'я замовника

1 хв читати

Народний депутат України (фракція "Народний фронт") Антон Геращенко, коментуючи загибель активістки Катерини Гандзюк, заявив, що підозрюваний в її смерті екс-учасник АТО Сергій Торбін буде ув’язнений довічно, якщо не назве замовника злочину.

"Сьогодні, після трагічної загибелі Каті Гандзюк, я звертаюся до підозрюваного у вбивстві Каті Сергія Торбіна: іншого вироку, крім як довічного ув'язнення тобі ... не світить! Окрім одного варіанта, коли ти здаси замовника цього страшного злочину", - написав А.Геращенко на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук у неділю.

Він зазначив, що суд це врахує, і при винесенні вироку підозрюваний С.Торбін одержить не довічне ув'язнення, а термін 10-15 років.

А.Геращенко уточнив, що поліція раніше затримала п'ятьох підозрюваних у замаху на вбивство К.Гандзюк. Він зазначив, що четверо виконавців і співучасників злочину дали вичерпні свідчення на організатора - колишнього учасника антитерористичної операції С.Торбіна.

"Судячи з усього, йому, через адвокатів, обіцяли, що оскільки Катя до сьогоднішнього дня була жива, і він мовчатиме, то йому дадуть років 5-6 і він вийде років через три", - додав А.Геращенко.

Як повідомлялося, 4 листопада померла в.о. керуючого справами виконкому Херсонської міськради, радниця мера Херсона, активістка К.Гандзюк, на яку в кінці липня поточного року було скоєно напад.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА