17:43 05.11.2018

СБУ викрила дев’ять проросійських інтернет-пропагандистів в Одесі, Києві та Сєверодонецьку

1 хв читати
СБУ викрила дев’ять проросійських інтернет-пропагандистів в Одесі, Києві та Сєверодонецьку

Співробітники Служби безпеки України протягом вересня-жовтня блокували діяльність антиукраїнських пропагандистів у соцмережах, яких фінансували представники спецслужб Російської Федерації.

Як повідомляє в понеділок прес-центр СБУ, оперативники спецслужби викрили дев’ять проросійських пропагандистів в Одесі, Києві та Сєверодонецьку.

"Зловмисники, яких фінансували представники спецслужб РФ, оприлюднювали надіслані з Росії політичні новини та закликали до проведення акцій непокори та масових заворушень. Кремлівські інформаційні агенти, зокрема, поширювали заклики до повалення конституційного ладу та державної влади в нашій країні, а також підтримки терористів "Д/ЛНР", - йдеться в повідомленні.

У СБУ зазначають, що за задумом російських кураторів через маніпулювання громадською думкою інтернет-користувачів пропагандисти мали впливати на перебіг майбутніх виборів президента України.

"Служба безпеки України вкотре звертається до громадян бути уважними, не піддаватися негативному інформаційному впливу з боку підконтрольних спецслужбам РФ пропагандистів і не сприяти зловмисникам у поширенні фейкових новин і пропаганди", - наголосили в СБУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА